Kongresi rinor Kombëtar ishte pjesë e ceremonisë së hapjes së Kryeqytetit Europian të Rinisë për vitin 2024....

Kongresi rinor Kombëtar ishte pjesë e ceremonisë së hapjes së Kryeqytetit Europian të Rinisë për vitin 2024....

Drejtoresha e Kongresit Rinor Kombëtar Dafina Peci, së bashku me përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile,...

Të rinjtë transformues kanë regjistruar podcast-et e tyre përkatëse mes të qeshurash dhe mësimesh të shumta. Pas…

Kongresi Rinor Kombëtar si pjesë e Platformës Connecting Youth hap thirrjen për artikuj për të gjithë të…

“Closing Manifesto” është finalizimi i projektit Artivist Stafetë, i cili do të zbatohet gjatë një periudhe 3…

Drejtuar: Subjekteve të cilët, kanë si objekt të veprimtarisë së tyre, objektin e prokurimit. Afati i fundit…

Drejtuar: Subjekteve të cilët, kanë si objekt të veprimtarisë së tyre, objektin e prokurimit. Afati i fundit…

“Closing Manifesto” është finalizimi i projektit Artivist Stafetë, i cili do të zbatohet gjatë një periudhe 3…

“Closing Manifesto” është finalizimi i projektit Artivist Stafetë, i cili do të zbatohet gjatë një periudhe 3…

Pozicioni: ‘Ekspert i jashtëm për realizim përmbajtje për video/podcast’ në kuadër të projektit “Closing Manifesto” Vendi i…

Pozicioni: ‘Ekspert i jashtëm për dizajn /infografi/illustrim per mediat sociale” në kuadër të projektit “Closing Manifesto” Vendi…

National Youth Congress (NYC) is a youth umbrella organization – a union of youth organizations, informal groups, youth forums of political parties.

Contact info

Bulevardi Zogu i Pare, Rr. Papa Kristo Negovani Pall. Li-Em, Shkalla 1, Kati 2, Tirana 1040, Albania

Subscribe newsletter

    © 2023 Concept Marketing Albania, All Rights Reserved