Thirrje për aplikime: Ekspert për ‘Menaxhimin e mediave sociale” në kuadër të projektit “Closing Manifesto”

“Closing Manifesto” është finalizimi i projektit Artivist Stafetë, i cili do të zbatohet gjatë një periudhe 3 mujore (mars- qershor 2023) nga Kongresi Rinor Kombëtar në partneriteti me Nisma ARSIS dhe Neë Policy Group. Qëllimi i këtij projekti është organizimi i eventeve në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut në muajin maj, si dhe me aktivitete artistike ku do të shfaqen produktet e krijuara nga ciklet e mëparshme të këtij projekti si filma, podkaste dhe storrytelling. Ky projekt mundësohet me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian nëpërmjet organizatave OMSA, Act for Society dhe MasterPeace.

Qëllimi i ekspertizës është të ofrojë asistencë dhe suport stafit të KRK për menaxhimin e mediave sociale te projektit per publikimin e aktivitetetve gjatë zbatimit të projektit “Closing Manifesto” i cili do te angazhohet prej dates 25 prill deri 10 qershor 2023.

Për më shumë informacion mbi thirrjen dhe aplikimin ju lutemi klikoni dokumentat bashkëlidhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

National Youth Congress (NYC) is a youth umbrella organization – a union of youth organizations, informal groups, youth forums of political parties.

Contact info

Bulevardi Zogu i Pare, Rr. Papa Kristo Negovani Pall. Li-Em, Shkalla 1, Kati 2, Tirana 1040, Albania

Subscribe newsletter

    © 2023 Concept Marketing Albania, All Rights Reserved