Thirrje për ‘Ekspert të jashtëm për dizajn /infografi/illustrim per mediat sociale” në kuadër të projektit “Closing Manifesto”

Pozicioni: ‘Ekspert i jashtëm për dizajn /infografi/illustrim per mediat sociale” në kuadër të projektit “Closing Manifesto”

Vendi i punës: Tiranë​

Shtrirja kohore e shërbimit: 25 Prill – 10 Qershor 2023
Afati i fundit i dorëzimit të aplikimit: 14 prill 2023, Ora 15:00

Adresa për dorëzimin e aplikimit: Kongresi Rinor Kombëtar me adresë: Rr. “Papa Kristo Negovani”, Kryqëzimi me rrugën “Dervish Hatixhe” Kati I, Tiranë, Shqipëri.

“Closing Manifesto” është finalizimi i projektit Artivist Stafetë, i cili do të zbatohet gjatë një periudhe 3 mujore (mars- qershor 2023) nga Kongresi Rinor Kombëtar në partneriteti me Nisma ARSIS dhe Neë Policy Group. Qëllimi i këtij projekti është organizimi i eventeve në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut në muajin maj, si dhe me aktivitete artistike ku do të shfaqen produktet e krijuara nga ciklet e mëparshme të këtij projekti si filma, podkaste dhe storrytelling. Ky projekt mundësohet me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian nëpërmjet organizatave OMSA, Act for Society dhe MasterPeace.

Për të aplikuar dhe mësuar më shumë mbi thirrjen ju lutemi klikoni dokumentat bashkëlidhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

National Youth Congress (NYC) is a youth umbrella organization – a union of youth organizations, informal groups, youth forums of political parties.

Contact info

Bulevardi Zogu i Pare, Rr. Papa Kristo Negovani Pall. Li-Em, Shkalla 1, Kati 2, Tirana 1040, Albania

Subscribe newsletter

    © 2023 Concept Marketing Albania, All Rights Reserved