SUBJEKTI
PERFAQESUES LIGJOR
QYTETI
KONTAKTI
Shoqata maqedonase “Ilinden”-TiranëNikolla GjurgjajTiranëdrustvo.ilinden.tirana@live.com
Center of Development GramshNensi DragotiTiranënensi.dragoti@gmail.com
ACT for SOCIETY CenterArmela PengiliTiranëpengiliarmela@gmail.com
Changing the FutureIlir PoçiDibërIlir_86p@live.com
Shoqata Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare”Miranda MansakuDurrësmirandamansaku@udhetimiilire.org
PerspektivaLuis BekteshiDurrësyouth4perspektiva@gmail.com
Qendra Rinore KucoveMilika ShkembiKucovemilikashkembi@outlook.com
Power of EducationKlodiana KadeliLezhëklodiana_kadeli@hotmail.com
Aktivistet e Lumit Shkumbin LibrazhdArlis AlikajElbasanarlisalikaj1@gmail.com
PVNOltiana RamaTiranëramaoltiana@yahoo.com
Epoka e ReNevila JahajFiernevi629@yahoo.com
PERKRAHJE PER TE RINJTEKlaudeta RizaKorcëperkrahjeperterinjte@hotmail.com
Rrjeti i Informimit dhe Qytetarise Aktive INACFatbardha NergjoniElbasannergjonibardha@gmail.com
CesviGiorgio PontiPermetgiorgio.ponti@cesvioverseas.org
Qendra STEPSLorela MustaTiranëmusta.lorela@gmail.com
Qendra konsumatori ShqiptarErsida TelitiTiranëbxhensika@gmail.com
Kisha “Drita e Jetes”Athina TopovitiPermettopovitiathina@gmail.com
Qendra Rinore “Atelie”Engjell GjugjaShkodërgjugjaengjell@gmail.com
Klubi socialVioleta TiciKorcëvioletatici@hotmail.com
Dora PrinderorePetrika RizaKorcërizapetrika@gmail.com
Youth Activities CenterAdmirim DafkuDurrësadmirimdafku@gmail.com
United Nations Association AlbaniaKristi ÇinaTiranëkristicina@gmail.com
Leadership Development Association BalkanMarilo MetaTiranëpresident.albania@ldanetwork.com
Shoqata “Njerezit te Paret”Lusiana MailajFierlusiana.mailaj@gmail.com
LyonetKlodian MarkuLezhëklodianmarku90@gmail.com
ACT for SOCIETY CenterArmela PengiliTiranëpengiliarmela@gmail.com
Shoqata Vllazeria EgjiptianeShpetim DuteKorcëshpetimdute@gmail.com
Zëri 16 + ElbasanVasjon MullisiElbasanvasjonmullisi14@yahoo.com
Shoqata Ekspertet e Rinj Mjedisor (SHERM Albania)Danjel BicaDibërDanjel.bica@gmail.com
Shoqata MAYAIndrit SeferiTiranëindritseferi@gmail.com
ACMS-Albanian Committee of Medical StudentsHenri FeroTiranëhenrifero.hf@gmail.com
Qendra Shqiptare per Popullsine dhe ZhvilliminBrunilda HylviuTiranëbhylviu@acpd.org.al
Vjosa ExplorerElisjon NdinaPermetvjosa.explorer@gmail.com
Shoqata LIBURNETIKErgys GezkaTiranëergys.gezka@gmail.com
Keshilli rajonal rinor KukesMerita BratiKukësMeritabrati@yahoo.com
Youth on Charge LezheAna GjokaLezhëgjokaana4@gmail.com
Qendra Youth ActSabina BorakajTiranëdirector@youthact.al
Platforma Rinore VoreMerita HoxhaTiranëmerita@yahoo.com
New Bridges BeratZoica BardhiBeratzoica.bardhi@gmail.com
Pertej BarrieraveAna MullanjiTiranëanadervishi@yahoo.com
Voice of Roma in AlbaniaFatos KociVlorevoiceofroma_inalbania@yahoo.com
Youth4SocietyErmil MullanjiTiranëermilm@yahoo.it
Klubi SportivHeri TiceKorcëheritice64@gmail.com
Qendresa QytetareRigels XhemollariTiranërigelsxhemollari@gmail.com
Organizata Rinore Liria dhe DemokraciaKlevis EleziDurrësklevielezi4@gmail.com
Gruaja Komuniteti MjedisiRonada HoxhaRoskovechoxharonada@yahoo.com
Qendra per Zhvillim Bashkepunim dhe IntegrimNertila ZhupajPatosnertilazhupaj@gmail.com
“VETAR TRAINING”Matilda KurtiPogradecKimberlikurti@yahoo.com
Brave New GenerationXhulio NikolliTiranënikollixh@gmail.com
Federata e Sindikatave të Pavarura e Tregtisë Private, Bankave e Shërbimeve e Shqipërisë  FSTBSHHasan ShkallaTiranëfstbsh.org@gmail.com
Rrjeti i Vullnetareve ShqiptarEnida BogdaniTiranëenibogdani88@gmail.com
E shkuara per te ardhmenKristina BogdaniKorçëbogdanikristina98@gmail.com
ATADiana MalajKamëzdiana_malaj@hotmail.com
TPACenterSaniela XhaferiVloresanielaxhaferi@gmail.com
FSTBSHSali LilaTiranësalililaj.fstbsh@gmail.com
Dora e pajtimitBesmir RrjolliShkodërinfo@doraepajtimit.org
Impact Club Re-Agimi MilotBesnik HidriLezhëbesnikhidri@gmail.com
YEA! – Young Entrepreneurs AlbaniaAli NergutiShkodërinfo@yea.al
Qendra Progres dhe ZhvillimIrida NasufiTiranëcpdalbania@gmail.com
Shoqata ” Qëndra Fluturo për Jetën ”Blerina BoçiElbasanedukim2020@gmail.com
Shoqata per zhvillimin psiko-social,kulturor te femijeve dhe te rinjeve,Elbasan.Sanije Haxhihyseni-FatkojaElbasanzhpskfr@hotmail.com
Albanian Initiative for DevelopmentAnila Shehi (Dollani)Tiranëaid.tirana@gmail.com
PRO YOUTHVladimir ThanoTiranëproyouth.org@gmail.com
Changing the FutureIlir PoçiDibërChangingthefuture.chf@yahoo.com
Te rinjte ArianitasMajlinda ArianitiElbasanshkollajopublikearianiti@yahoo.com
Nisma Vullnetare StudentoreArjet PerviziShkodërnvsshkoder@gmail.com
Drejtoria e Projekteve dhe RiniseFloresha BileriKukësfbileri5@gmail.com
Hand to hand Against Nation Apathy – H.A.N.A (Qender Rinore)Besmira LekajLezhëinfo@hanacentre.org
Rrjeti i Profesionistëve të RinjFrançeska MuçoTiranëmucofranceska@gmail.com
Shoqata Gender, Paqe e SiguriBajana CeveliDurrësshoqatagps@yahoo.com
RefleksioneAni RuciTiranëinfo@refleksione.org
Bordi Rinor Keshillimor PogradecAndi ShkembiKorcëbordirinorkp@gmail.com
Rinia per Integrim Aktivizim dhe SensibilizimMirela JukaTiranëorganizatarias@outlook.com
DURRESI AKTIVKlaudio HyseniDurrësinfo@durresiaktiv.al
Shoqata Kombetare e Jetimeve te ShqiperiseLulzim RESULITiranekontakt@jetimet.org
Youth for Social ChangesMimoza IkonomiTiraneyscorg.al@gmail.com
Open Mind Spectrum Albania (OMSA)Arbër KodraTiraneomsa.albania@gmail.com
Discover Saranda 2.0Saimir BosetaSarandë/Vlorediscover.saranda2.0@gmail.com
Art KontaktAndi TepelenaTiraneinfo@artkontakt.al
Forumet Rinore Politike
Kryetari
Perfaqesues ne event
Kontakt
FRESSHEljo HyskoResul Resulajresul.resulaj@gmail.com
Forumi Rinor i Partisë DemokratikeBelind KëlliçiDhimitër Zgurodhimiterzguro@gmail.com
Lëvizja Rinore për IntegrimFloida KërpaçiUendi Gjoshiuendigjoshi23@gmail.com
UNIVERSITETI
 FAKULTETI
PËRFAQËSUESI NË EVENT
KONTAKTI
 
UNIVERSITETI I TIRANESFAKULTETI I EKONOMISESerenaPriftiserenaprifti3@gmail.com
FAKULTETI I DREJTESISEArlindaQatoarlindaqato@gmail.com
FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESDorjanBeqiridorjan.beqiri1997@gmail.com
FAKULTETI I SHKENCAVE SOCIALEAdelaMullalliAdela.mullalli@yahoo.com
FAKULTETI I GJUHEVE TE HUAJAArtemisaBoçiartemisaboci28@gmail.com
FAKULTETI I HISTORISE DHE FILOLOGJISEIriniPallairini2098@gmail.com
Universiteti Marin Barleti JurgenSpahojurgenspaho1@gmail.com
Universiteti Zonja e Këshillit të Mirë AnxheloMuskajAnxhelomuskaj000@gmail.com
Universiteti Epoka ReiShabanirshabani19@epoka.edu.al
University of New York Tirana ElvisPrekaelvispreka123@gmail.com
Candian Institute of Technology DaniloLoçajdanilo.locaj@cit.edu.al
UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI DesadaSusajdesadasusaj@gmail.com
UNIVERSITETI ALEKSANDER MOJSIU AdelaZogajadelazogajadela@gmail.com
UNIVERSITETI ALEKSANDER XHUVANI XhoniQalliuXhoni.qalliu.xhq@gmail.com
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANESFAKULTETI I INXHINIERISE SE NDERTIMITHysniGucehysniguce@gmail.com
FAKULTETI I ARKITEKTURES DHE URBANISTIKESOksanaKamberiOksanakamberi98@gmail.com
FAKULTETI I TEKNOLOGJISE SE INFORMACIONITPaoloCalacalapaolo7@gmail.com
FAKULTETI I INXHINIERISE ELEKTRIKEBledianLicabledilica2012@gmail.com
UNIVERSITETI I MJEKESISE TIRANEFAKULTETI I STOMATOLOGJISERexhinaSaliajSaliajrexhina1@gmail.com
FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKEElisaBreguelbregu1@hotmail.com
National Youth Congress (NYC) is a youth umbrella organization – a union of youth organizations, informal groups, youth forums of political parties.

Contact info

Bulevardi Zogu i Pare, Rr. Papa Kristo Negovani Pall. Li-Em, Shkalla 1, Kati 2, Tirana 1040, Albania

Subscribe newsletter

    © 2023 Concept Marketing Albania, All Rights Reserved