RinVote

Në kuadrin e iniciativës “Rinia dhe Zgjedhjet 2021”, Kongresi Rinor Kombëtar, në bashkëpunim të ngushtë me Friedrich Ebert Stiftung dhe Konrad Adenauer Stiftung, në një partneritet me EuroNews Albania, po hap thirrjen për të zgjedhur 12 të rinj aktivë me përvojë në debate. Këta të rinj do të ndjekin Akademinë e Edukimit Politik dhe zgjedhor e më pas do të paraqiten në episodet e debateve televizive në Euronews Albania përballë kandidatëve për anëtarë të parlamentit për zgjedhjet e 25 Prillit… Learn More