Lektorët

Rrugëtimi në Akademinë e Edukimit Politik u shoqërua nga ekspertë e lektorë të njohur në fusha të ndryshme politike, ekonomike e sociale.

Një falenderim i veçantë shkon për Z. Neritan Sejamini, Z. Blendi Çeka, Z. Afrim Krasniqi, Z. Selami Xhepa, Znj. Krisela Haçkaj, Z. Roland Gjoni, Z. Elvin Gjevori & Z.Adi Krasta për kontributin dhe vlerën e shtuar që sollën në këtë Akademi.

Kontributi i tyre i cili konsiston jo vetem në njohuri por në burim real informacioni, motivacioni dhe idesh të ndërtuara në një jetë plotë përvojë në fushat përkatëse, do të shtyjë të rinjtë pjesëmarrës në Akademinë e Edukimit Politik të shfrytëzojnë në maksimum potencialin e tyre në debatet televizive.