EuroNews Debates

Rinia dhe përballja mes politikanëve.

Debati 1: Arsimi dhe fushata elektorale, kandidatët Xhafaj dhe Këlliçi përballë të rinjve

Debati 2: Siguria sociale dhe emigracioni

Debati 3: Elektorati gri, pjesëmarrja në demokraci dhe vendimmarrje

Debati 4: Integrimi Europian

Debati 5: Drejtësia dhe korrupsioni (si pengesë për të rinjtë)

Debati 6: Ekonomia dhe punësimi(FUSHATAT)