Dëgjesa e Parë Publike për Strategjinë Vendore të Rinisë 2019-2023

Kongresi Rinor Kombëtar ishte partneri lehtësues i Bashkisë së Tiranës në ndërtimin e Strategjisë Vendore të Rinisë 2019-2023 dhe me mbështetjen e plotë të Fondacionit gjerman Friedrich Ebert Stiftung më…

Read more

Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022

Tirana është përzgjedhur si një nga 5 vendet kandidate për të fituar titullin “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022, ndaj Kongresi Rinor Kombetar është partner në aplikim me Bashkia…

Read more

“Re-Debate 4.1 Debate Culture Revitalization

  15 cities of Albania have welcomed the project “Re-Debate 4.1 Debate Culture Revitalization” provided by implemented by the LiburnEtik Organization with the collaboration of the National Youth Congress that…

Read more

PoWER

  Call for Solution call for the PoWER is a project developed by the Cooperation and Development Institute where Dafina Peci, Executive Director of the National Youth Congress was part…

Read more

2nd Regional Youth Seminar

  Youth structures are as strong as their constituent parts, the principles and values they have are as strong as the true and unconditional support they have. National Youth Congress has…

Read more

Representation and participation of young people in local elections of 2019

Representation and participation of young people in local elections of2019″ is the initiative that will be held this year by National YouthCongress.The program aims of studying and analyzing the situation…

Read more

Anketim Online “Përfaqësimi dhe pjesëmarrja e të rinjve në zgjedhjet vendore 2019”

Nëse je një i ri apo e re ndërmjet moshës 18-30 vjeç dhe jeton në Tiranë, Shkodër ose Korçë ndaj me ne pak minuta për plotësimin e këtij pyetësori!! Ky…

Read more

Tirana Municipality-shortlisted for #EYC 2022 Title

The Municipality of Tirana is running for the “European Youth Capital 2022” title. The European Youth Capital is a title awarded by the European Youth Forum designed to empower young…

Read more

Launching event of “Preparing and Supporting Albania for the EU accession process”

National Youth Congress was officially invited to be part of the conference “Preparing and Supporting Albania for the EU accession process: Monitoring and Supporting Albania’s reforms on its path to…

Read more

Strategic meeting on behalf of the “Local Youth Action Plans” initiative

We have officially started this year’s program for the construction of 12 action plans for youth with the support of Friedrich Ebert Foundation Tirana and in cooperation with 12 Municipalities,…

Read more