info@krk.al

Blog

UfM Regional Dialogue on “Shared views on key issues in the Mediterranean”

On May 22-23, Member of the Governing Board of the National Youth Congress Franceska Muco participated in the UfM Regional Dialogue “Shared views on key issues in the Mediterranean” held in Barcelona.

At the roundtable “Rethinking Education: An Opportunity for Youth Empowerment and Women Empowerment”, Franceska Muco shared her experience and knowledge on some of the contextual elements and ideas of innovative solutions around designing education and employment initiatives to empower youth and women.

The meeting brought together more than 100 representatives of civil society, youth organizations and non-state actors and representatives of the Euro-Mediterranean region to discuss their views on a comprehensive and sustainable future in the Mediterranean region.

All of these ideas will contribute to the two-coast summit debates (“Sommet des Deux rives”) by presenting views of youth and civil society.

______________________________________________________________________________

Në 22-23 Maj, Anëtarja e Bordit Drejtues të Kongresi Rinor Kombëtar Franceska Muco mori pjesë në forumin 💬 Dialogu Rajonal Bashkimi për Mesdheun “Pikëpamjet e përbashkëta për çështjet kyçe në Mesdhe” që u zhvillua në Barcelon.

Në tryezën e rrumbullakët “Të rimendojmë mbi arsimin: Një mundësi për forcimin e të rinjve dhe fuqizimin e grave”, Franceska Muco ndau përvojën dhe njohuritë e saj rreth disa elementeve dhe ideve kontekstuale të zgjidhjeve inovative rreth dizajnimit të iniciativave arsimore dhe punësimit për fuqizimi i të rinjve dhe grave.

Ky takim mblodhi më shumë se 100 përfaqësues të shoqërisë civile, organizatave rinore dhe aktorëve jo-shtetërorë dhe përfaqësues të rajonit Euro-Mesdhetar për të diskutuar pikëpamjet e tyre për një të ardhme gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme në rajonin e Mesdheut.

Të gjitha këto ide do të kontribuojnë në debatet e samitit të dy brigjeve (“Sommet des Deux rives”) duke paraqitur pikëpamjet e rinisë dhe shoqërisë civile.

Comments(2)

 1. Winfred says

  Very descriptive article, I liked that bit. Will there be a part 2?

 2. Yvonne says

  Howdy would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time
  deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

Post a comment

ten − three =