info@krk.al

Blog

Anketim Online “Përfaqësimi dhe pjesëmarrja e të rinjve në zgjedhjet vendore 2019”

Nëse je një i ri apo e re ndërmjet moshës 18-30 vjeç dhe jeton në Tiranë, Shkodër ose Korçë ndaj me ne pak minuta për plotësimin e këtij pyetësori!!

Ky anketim realizohet në kuadër të nismës së Kongresit Rinor Kombëtar “Përfaqësimi dhe pjesëmarrja e të rinjve në zgjedhjet vendore 2019”, mbështetur nga Konrad-Adenauer-Stiftung Albanien dhe synon të studiojë qasjen e votuesve të rinj dhe atyre për herë të parë në zgjedhjet lokale të 2019 , si dhe nivelin e përfaqësimit në strukturat brenda partisë.

Plotësimi i këtij pyetësori do të na ndihmojë për të kuptuar të rinjtë përpara zgjedhjeve vendore, sa e njohin ata Bashkinë, kompetencat dhe procesin e votimit, sa të përfaqësuar dhe të gatshëm janë për të marrë pjesë në zgjedhje dhe a mendojnë ata se duhet të ketë një kuotë të përcaktuar për të rinjtë në listat e kandidatëve ?

Vetëm pak minuta duke klikuar këtu.

Ju falenderojmë për kohën tuaj! 

Post a comment

15 + 18 =