Dita e Europës

Forumi i Shoqërisë Civile (CSF) i Ballkanit Perëndimor
April 8, 2018
Faza e III të shkëmbimit “Shoqëria civile dhe Rinia në Shekullin 21
April 8, 2018

Dita e Europës

Dita e Europës

Kongresi Rinor Kombëtar


Kongresi Rinor Kombëtar më 8-9 Maj u bë pjesë e nismës dy ditore së marrë nga z. Vladimir Thano dhe Dr. Andi Hoxhaj në kuadër te Ditës së Europës për diskutimin hapave të cilat duhen ndërmarrë drejt integrimit te vendit, ku pikat kyçe ishin:

  • 1. Si e shohim të ardhmen e Europës dhe cili do të jetë roli i Ballkanit Perëndimor?
  • 2. Procesi i Integrimit.
  • 3. Dialog i strukturuar.

Rinia dhe Shoqëria Civile kanë në dorë të ardhmen e procesit të integrimit dhe janë aktorët protagonistë në krijimin e dialogut të strukturuar për një të ardhme më të afërt drejt Bashkimit Europian.

#EUday #krk