Attending Organizations 10

Subjekti
Emri i subjektit
Email i subjektit
Qarku ku shtrihet aktiviteti juaj
Përfaqësuesi ligjor
ShoqatëQendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatimeinfo.qendramjedisore@gmail.comElbasanArlis Alikaj
ShoqatëScout & DMAscout.dma@gmail.comTiranëEva Rama
QendërQendra per zhvillimin e aftesive te transferueshme.info@cdtsalbania.orgTiranëMusa Coha
QendërQendra ACT for SOCIETYinfo@actforsocietycenter.orgTiranëArmela Pengili
ShoqatëDora PrinderoreDora PrinderoreKorçëPetrika Riza
ShoqatëShoqata Mbrojtja E te Drejtave te Personave me Aftesi te Kufizuara (MEDPAK)info@medpak.alElbasanZela Koka
ShoqatëAlbanian Initiative for Developmentaid.tirana@gmail.comTiranëAnila Shehi
ShoqatëFederata e Paqes Universale, FPUupf.albania@gmail.comTiranëDr. Eva Çipi dhe z. Gani Rroshi
QendërForumi i Politikave të Integrimitinfo@eupolicyhub.euTiranëBlerta Tuci
QendërQendra Rinore “Atelie”, Bashkia Shkodërinfo@shkodrarinore.gov.alShkodërHasna Tafilica
ShoqatëShoqata “KS FACTOR”ketisula2018@gmail.comTiranëAlketa Sulaj
Grup jo-formalZero Gravitymirjanamadhi@gmail.comTiranëMirjana Madhi
ShoqatëSebastia sebastia_ojf@outlook.comLezhëEmarilda Leti
QendërBULEVARD, Art and Media Institute info@bulevard.alTiranëValentina Bonizzi
Grup jo-formalRe-Aguesit Re-Aguesit LezhëNuk ka .
ShoqatëSustainable Environment Albaniainfo@sealbania.orgTiranëOlti Belliu
ShoqatëPër zhvillimin psiko-social dhe kulturor të fëmijëve dhe të rinjve Elbasanshpzhpskfr@hotmail.comElbasanEnia Hoxha
FondacionFONDACIONI DRITAN HOXHA info@fm-dritanhoxha.alTiranëSARA HOXHA 
QendërQendra Progres dhe Zhvillimcpdalbania@gmail.comTiranëIrida Nasufi
ShoqatëPower of Education powerofeducation.ngo@gmail.comLezhëKlodiana Kadeli
QendërQendra Balance jetonam@gmail.comqeTiranëJetona Myteveli 
ShoqatëShoqata”Multifunksionale per Kulture, Edukim dhe Zhvillim” shoqata.mkezh@hotmail.com, GjirokastërLoreta Mamani
ShoqatëInstituti i Politikave te Qendrueshmeisijda.sinjari@isp-albania.orgTiranëIsijda Sinjari
QendërInstituti Shqiptar i SME-ve SME ALBANIAinfo@sme.al , elton.shametaj@yahoo.com TiranëElton Shametaj
QendërQendra “Youth Activities Center” contact2yac@gmail.comDurrësAdmirim Dafku
ShoqatëKlubi Socialvioletatici@hotmail.comKorçëVioleta Tici
FondacionE shkuara per te ardhmenMarelakallamata@yahoo.comKorçëMariela Kallamata
QendërQendra STEPSinfo@qendrasteps.alTiranëLorela Musta
Grup jo-formalKlubi Sportivheritice64@gmail.comKorçëHeri Tice
QendërOpen Mind Spectrum Albania (OMSA)omsa.albania@gmail.comTiranëArbër Kodra
ShoqatëForumi Ekonomik Studentorfes@ubt.edu.alTiranëLeons Hasani
QendërQendra “alphaPlan”admirmalaj@codeforalbania.comTiranëAdmir Malaj
Grup jo-formalArtLlaura_lila09@hotmail.comTiranëLaura Lila
FondacionGrow Albania info@growalbania.orgTiranëElsa Zhulali 
QendërInstituti “Veliera”Info@veliera.orgTiranëDiogjen Kolici
QendërQendra “Strehëza Edlira Haxhiymeri” SEHsawg.albania@gmail.comTiranëMarsela Allmuça
ShoqatëShoqata LIBURNETIKinfo@liburnetik.orgTiranëKreshnik Lako
ShoqatëShoqata “Tirana Talent”tirana.talent@hotmail.comTiranëBesa Kacinari
QendërInstituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit, IETTinfo@iett.alTiranëRamiz Zekaj
QendërQendra Plan&Goorganizataplan_go@yahoo.comTiranëMalbora Shahini
ShoqatëShoqata Gender, Paqe e Sigurishoqatagps@gmail.comDurrësBajana Ceveli
QendërQENDRA EVENTqendra.event@gmail.comTiranëPJETER GURALUMI
ShoqatëShoqata Shqiptare e Shkencave Sportiveassa.albania@gmail.comTiranëFlorian Muca
Grup jo-formalTe rinjte Arianitasshkollajopublikearianiti@yahoo.comElbasanMajlinda Arianiti
ShoqatëACMS-Albaninan Committee of Medical Studentsinfo@acmsalbania.orgTiranëHenri Fero
ShoqatëRRJETI I INFORMIMIT DHE QYTETARISE AKTIVEinacalbasania@gmail.comElbasanFatbardha Nergjoni
ShoqatëFederata e Familjessekretaria@federataefamiljes.orgTiranëManjola Vasmatics
Grup jo-formalKeshilli Rinor i Ambasades Amerikane TiraneKeshilli Rinor i Ambasades Amerikane TiraneTiranëPresidenti i organizates
ShoqatëPertej BarrieraveOffice@beyondbarriers.orgTiranëAna Mullanji
ShoqatëTjeter Vizion NGO tjetervizion@gmail.comElbasanArian Cala 
QendërQendra YEA! – Young Entrepreneurs Albaniainfo@yea.alShkodërGernot Scheffknecht
QendërQendra TEAM-Together Everyone Achieves Moreteamalbania21@gmail.comTiranëRexhino Alizoti, Drejtor Ekzekutiv
ShoqatëProjekte Vullnetare Ndërkombëtareinfo@pvnalbania.orgTiranëOltiana Rama
ShoqatëShoqata Rinore Soek-In infor@soekin.orgElbasanOrnela Vasku ( Balla)
QendërQendra Aleanca SocialeQendra Aleanca SocialeElbasanIris Zyrakja
QendërQendra per Ekselence Destinyoffice@dce.org.alTiranëRudina Lula
ShoqatëGLV Integrimiintegrimi2016@yahoo.comDibërKimete Mazari
ShoqatëNisma per Ndryshim Shoqeror ARSISinitiative.arsis@gmail.comTiranëDrejtor Ekzekutiv
ShoqatëInstituti per Zhvillim dhe Inisiativa Qytetareinstitutiperzhvillimqytetar@gmail.comTiranëDanjela Burnazi
QendërRED-Research, Evaluation and Developmentdirector@qendrared.org.al TiranëEridjona Vallja
Grup jo-formalKlubi i Dramës erestinahalili@gmail.comTiranëErenestina Gjergji
ShoqatëPro ~Youth proyouth.org@gmail.comTiranëVladimir THANO 
QendërHabitat Centerhabitatcenter.al@gmail.com; lindadervishaj@yahoo.comTiranëLinda Dervishaj
ShoqatëInfinit + infinitplusi@gmail.comTiranëKarolina Rista 
Grup jo-formalGrup jo formal ” Perceptimi Rinor”eljana_2003@yahoo.comTiranëEljana Brahja 
ShoqatëNew BridgesZoica.bardhi@gmail.comBeratZoica Doci Bardhi
ShoqatëNe Dobi te Gruas Shqiptare(NDGSH)uawtirana@gmail.com:ndgsh2022@yahoo.comTiranëSevim Arbana
ShoqatëQendra për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjesoffice@csdgalbania.orgTiranëArjan Dyrmishi
QendërQendra Shqiptare YMCAymcatirana@gmail.comTiranëEglantina Lula
Grup jo-formalYouth for Youthyouthforyouthalbania@gmail.com KorçëAlbi Yzo
QendërAMADoffice@amad-center.orgTiranëVoltiza Prendi
ShoqatëVETARvetartrainings@yahoo.com@YAHOO.COM KorçëMatilda Kurti
Grup jo-formalAlbanian Chevening Alumni Associationalbaniancheveningalumni@gmail.com TiranëJemi grup jo formal
QendërQendra Garazhtk@garazh.xyzTiranëTomi Kallanxhi
QendërQendra Rinore “Perspektiva”Youth4perspektiva@gmail.comDurrësLuis Bekteshi
Grup jo-formalGrupi i të Gjelbërve Korçë (GGK)tegjelbritkorce@gmail.comKorçëTomas Menkshi
QendërCentre for Legal Empowermentinfo@cle.alTiranëFranc Terihati
QendërQendra Youth Actinfo@youthact.alTiranëSabina Borakaj
QendërYouth for Social Changesyscorg.al@gmail.comTiranëMimoza Ikonomi
QendërAkademia e Integrimit Europian dhe Negociataveinfo@aien.alTiranëMona Xhexhaj
QendërQendra Dua Albania qendradua@gmail.com TiranëAdor Hoxha
ShoqatëInstituti per Kerkim dhe Zhvillim Barletidirector.bird@umb.edu.alTiranëFlorina Pazari
ShoqatëYoung Conservatives Albaniaxhuljanguce@youngconservative.alTiranëXhuljan Guçe
ShoqatëRootsinfo@roots.alShkodërRomina Kali
QendërQendra per Studime Krahasuese dhe Nderkombetareqskninfo@gmail.comKombëtarJuljana Sokoli
QendërQendra per Progres Rinororgcyp@hotmail.comKukësRifat Demalija
QendërQendra per Aftesi Konkurrueseinfo@competitiveskills.orgKombëtarMirela Andoni
QendërQendra per Mendim, Planifikim dhe Veprim- TPA Centerinfo.tpa2018@gmail.comVlorëSaniela Xhaferi
QendërQendra “Change and Development”Qendra “Change and Development”VlorëDrejtori Ekzekutiv
ShoqatëRrjeti i Informimit dhe Qytetarise Aktiveinacalbania@gmail.comKombëtarFatbardha Nergjoni
Grup jo-formalGrupi jo formal SpirancaAnchorLezhëDamian Laska
ShoqatëUnited Nations Association Albaniasecretariat@unaalbani.orgTiranëKristi Cina
Grup jo-formalKeshilli Mjedisor Tiranekeshillimjedisortirane@gmail.comTiranëKaterina Marku
ShoqatëShoqata Zhvillimit Lidershipit në BallkanLDA BalkanKombëtarMarilo Meta
ShoqatëShoqata Kombetare e Jetimevekontakt@jetimet.orgKombëtarLulzim Resuli
ShoqatëInstituti per Aktivizem dhe Ndryshim Socialians_org@yahoo.comKombëtarDrejtore Ekzekutive
QendërQendra CO-SEVENinfo@co-seven.comTiranëEndrit Maçi
ShoqatëQendra OptimumInfo@qendraoptimum.alKombëtarIrena Hatellari
ShoqatëFederata Shqiptare e Grave për Paqe Botërorefed.grave@gmail.comTiranëKatarzyna Minollari
QendërEpoka e ReInfoepokaere@gmail.comKombëtarNevila Jahaj
QendërQendra Protikinfo@protik.orgTiranëErion Nako
QendërQendra “Konbsumatori Shqiptar”qendrakonsumatorishqiptar@gmail.comDurrësErsida Teliti
QendërCenter for Bridging Communities Center for Bridging CommunitiesTiranëJonida Nadka
ShoqatëPRO PERMETpro.permet@gmail.comGjirokastërSOKOL KANO
QendërQendra Shkencë dhe Inovacion për Zhvillim (SCiDEV))info@scidevcenter.orgTiranëBlerjana Bino
QendërQendra Action for Albaniaaction_albania87@hotmail.comKombëtarDenisa Ahmetaj
QendërQendra IUSqendraius@gmail.comKombëtarJeta Kreka
ShoqatëRrjeti i Organizatave Zeri i te rinjveAlbyouthvoice@gmail.com KombëtarAndi Rabiaj
ShoqatëSELAM, Peace Associationselamgroup.albania@gmail.comFierEdlira Dyrmishaj
ShoqatëShoqata “Ekspertet e Rinj Mjedisor”shermalbania@hotmail.comDibërDanjel Bica
QendërInstituti i Kultures Rome ne Shqiperi institute.irca@gmail.comKombëtarBledar Taho
QendërQendresa Qytetareqendresaqyetare@gmail.comTiranëRigels Xhemollari
Grup jo-formalYouth in Chargeyouthincharge.lezhe@gmail.comLezhëNuk kemi
ShoqatëVIZION OJFVIZION OJFDibërSuela Kocibellinj
ShoqatëAlbanian Young Leaders Forumalbanianylf@gmail.comTiranëLeons Hasani
ShoqatëShoqata “Drejtësi për Zhvillim Integrues” elvirahysa22@gmail.comTiranëElvira Hysa
Grup jo-formalForumi Kombetar i Studenteve Shqiptar fes@ubt.edu.al TiranëSeldan Tabaku
FondacionFondacioni DAVIDIqendra_davidi@yahoo.com TiranëAhmed Kalaja
Grup jo-formalDestil [TR00G]info@destil.alTiranëElvis Hoxha

 

Keshilli Studentor
Delegati
Email
Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të HuajaStelina Ndreustelinandreu@outlook.com
Aleksander Moisiu, Fakulteti i shkencave politike-juridikeOnorina Ndreca onorinandreca23@gmail.com
Universiteti i Mjeksisë, Fakulteti i Mjeksisë DentareBora Hemabora.hema1@gmail.com
Universiteti i Tiranes, Historise dhe FilologjiseDesada xhetanixhetanidesada@gmail.com
Epoka University, Departamenti i Arkitektures dhe InxhinieriseRomarjo Zaimajromariozaimaj@gmail.com
UAMD, Fakulteti i teknologjise se informacionitErgi Ymeriymeriergi@gmail.com
Universiteti Epoka, EkonomisAdela Kacorriadelakacorri@outlook.com
Universiteti i mjekesise, Mjekesi e pergjitheshmeFIORELA MULELLARIfmulellari@gmail.com
Universiteti i Tiranes, Fakulteti i drejtesiseArsen Dushkuarsen.dushku@gamil.com
Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Shkencave te NatyresAlbi Dushkualbi.dushku@icloud.com
Universiteti Luarasi, Fakulteti i Ekonomise Elio Hoxhaeliohoxha29@gmail.com
Universiteti i Tiranes, Shkencat socialeJani Ninjninijani6@gmail.com
Universiteti Marin Barleti, Fakulteti i Shkencave te Aplikuara dhe Industive KreativeJurgen Spahojurgenspaho1@gmail.com
Universiteti Bujqsor Tirane, Fakulteti i Ekonomise dhe i AgrobiznesitErmela Isufiermela.isufi@yahoo.com
Universiteti Politeknik i Tiranes, Fakulteti i Inxhinierise se NdertimitSava Uruçisavauruci@gmail.com
Universiteti Aleksander MoisiuKlaidi NdreuKladindreu@gmail.com
Universiteti i TiranesAnxhela Senjaangelaseneja31@gmail.com
Universiteti Aleksandër moisiu Armando Celamandicela18@gmail.com

 

Subjekti
Emri i subjektit
Email i subjektit
Qarku ku shtrihet aktiviteti juaj
Përfaqësuesi ligjor
Email i përfaqësuesit
Forum politik rinorLevizja Rinore per Integrimfloida.kerpaci@gmail.comKombëtarFloida Kerpacifloida.kerpaci@gmail.com
Forum politik rinorFRES  Tiranëglindxhet.madhi@yahoo.comTiranëGlindxhet Madhiglindxhet.madhi@yahoo.com
Forum politik rinorFRPDTiranëBesart Xhaferri